Sunday, January 6, 2019

Selamat Tahun Baru 2019

Yeaaaah masih tak terlambat lagi kot aku nak ucapkan selamat tahun baru buat semua pembaca blog aku.... tapi ada ka? Hahahaha.

Tahun 2018 dah meninggalkan kita 5 hari yang lalu....dan aku tengok balik, ada 3 post ja blog aku pada tahun 2018? Hahaha losernyaaaa.

Soooo tahun ni, aku nak aktifkan balik blog aku, maksudnya aku akan share macam2 yang bermanfaat dan jugak sebagai kenangan hehehe.

Ish macam kuno ja, orang lain pakat update guna facebook, guna ig, lagi2 buat vlog guna youtube...yeaaa i know, tapi aku lagi suka cara yang konservatif ni hahaha.

Sebab aku kadang malas nak menonton, baik membaca...mayb aku lebih suka membaca kot kan.

Lagi-lagi kalau orang dok google, tup tup benda yang di cari ada di blog aku, haaa kan best tu, dapat berjaya membantu orang bagi info yang berguna (bukan membawang naaaa hahahaha)

Oklah...tu sajalah pembuka bicara utk tahun 2019 ni....aku doakan sapa-sapa yang baca ni, di murahkan rezekinya dari segala sudut....doakan aku jugak rezeki melimpah ruah dan sentiasa sehat....rasa nak bagi giveaway ja kikiki...

Ok, jumpa lagi next entry.

Xoxo.
Lanabusybee

0 orang yang tak busy ^^:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...