Wednesday, September 24, 2008

Salam Aidilfitri semua


Di kesempatan ini, saya ingin meminta maaf kepada semua...kepada blogger yang dtg melawat page saya,kepada blogger yg saya drop kan komen,nk wat mcm na kan,sy suka dropkan komen hehehe....minta maaf jika ada terkasar bahasa,atau terkasar komen hehehe...semoga dapat menhapuskan dosa di bulan yang mulia ini...jgn ada benci k ^^

memandangkan design kad raya yang di atas telah di cilok oleh segelintir kwn2 ku, ni kad raya yg br di buat tadi pheeewwww...
kredit too ee yang amek pic ni masa iftar retu....kamsahamida yunie ee ^^



Nak kad raya??/ amek ecard ni je la ek hehehehe....maaf zahir dan batin ^^

2 orang yang tak busy ^^:

Awa Khuzailah said...

huhuh..ruby awe nk mohon ampun & maaf jika selama ini ade terkasar bahasa, tergurau smpi terasa..hehehe
Selamat Hari Raya, Maaf Zahir & Batin..

Warnawanie said...

Selamat hari raya rubi...

jgn lupe mai kenduri..
tak tau laa kad kawen sampai ke idak.. ada jugak kengkawan ckp kad tak sampai :(

Post a Comment

Please give ur comment ^^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...