Friday, June 27, 2008

Herbalife and my life ???

emmmm...dh lama gilo tak update blog ni...rasa tertekan pun ada gak,sbb takut terlepas kenangan yang besh,pastu tak update,pastu terlupa...ha kan tak naya...dulu leh la tulis lam buku kan...skrg zaman dh canggih...suma org pun dh leh tulis blog...smpikan hobi br aku ialah baca blog org hehehe...tambah2 lagi klu org yg pandai design...fuh...besh tu,pastu lak dia ada updatekan tutorial effect adobe photoshop ke,illustrator ke fuhhh....wlupun keja aku dok wat documentation tender,tapi ilmu2 tu tetap aku nk belajq gak...sbb dh minat kot no...

emmm okeh...berbalik pd tajuk blog aku kali ni...aku nk merubahkan kehidupan aku dgn lebih sihat dan lebih slim...ahakssss..lawak ja kan..tapi,mampu kah aku?huhuhu
berikut adalah pic aku masa kurus dan sekarang....ogos 2007 tu time aku br keja 3 minggu ja..mmg kurus lg la time tu...april 2008, bermula la penambahan isi2 dan lemak2 yg berlebihan agagaga....


dan jeng jeng...produk ni la aku guna sekarang...wahah mcm xcited ja kan...dh lama aku nk beli,start bln 6 retu aku br dpt beli...kumpul bonus ahaks...


untuk pengetahuan korang,produk ni mmg sgt berkesan...sbb dia membekalkan protein dlm tubuh badan kita...pemakanan kita juga perlu di jaga la kan...makanan kesihatan ni bkn saja utk melansing atau shape up,tapi utk maintain dan juga weight gain pun boleh ...nnt klu aku dh kurus,ada apa2 perubahan,aku akan update yer...aku susah sket nk kawal mkn bila time weekend...adehh,ssh tul la huhuhu...anyway,korang bg la moral support kt aku ek hahahaha.....

1 orang yang tak busy ^^:

Saliza said...

oleh sbb sy seorg yg bermoral. so meh sy bg moral support.

Ruby Aja Aja Hwaiting!

Post a Comment

Please give ur comment ^^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...