Tuesday, January 6, 2009

Selamat Datang Tahun Baru 2009


Alamak...baru nk wish selamat tahun baru ke? ahaha,sempat lagi nih...sorry la yer...aku amat kebuzian...mana nk keja lagi, kemas bilik <----bila kemas jer bersepah haaaizz, main game lagi <-----kena main supaya aku akhirnya dapat merasa level 100 (bila la ntah)....

So aku update pada malam tahun baru, celebrate dengan cik kiah, kak ela,iqbal n baizura. Kononnya ada bunga api la kt putrajaya, tak baca paper,pakai redah jer g kt putrajaya tuh ahaha...sekali takdak apa2 pun hihu....
Pas menghabiskan masa menunggu bunga api yang tak muncul2 tiba huhuhu, kitaorg suma g makan mcD di equine park aahaha,jauh kan,mcm nk pi melaka lak rasa...saja, jalan jejauh, minyak kan murah,lgpun nk bawak kak ela n iqbal ke equine park hehehe...
pas abeh makan, kitaorg balik sg besi,tapi g round2 dulu kt taman tasik permaisuri. ahahaha,pi wat pa taman mlm2 kan, kitaorg nk g tgk gelagat mak nyah ahaha, kiranya mcm mak nyah hunter la ahahaha...sekali xdak la,yg ada mat rempit ramai la, takut seyh mat rempit huhuhu, terus balik umah...OTW nk balik tuh, ada roadblocked lak...pastu en polis ni, rasa mcm baru keja kot..muda lagi,boleh tahan la ahahaha...time turn aku dia check, aku senyum la kt dia, mcm angkat kepala tanda tanya, pastu boleh dia toleh belakang nk tahan gelak ahaha, aku hentam gelak jer terus, aku pun tak tau napa aku gelak, mcm lawak lak aku tgk muka polis tuh ahahaha...xde kaver2 dah aku gelak,smpi suma polis2 kt ctu pandang aku jer ahaha,lantak la,ingt aku nk ngorat ke anak buah dia tuh....kiah pun heran,tny napa aku gelak? aku pun herannapa aku gelak ahahaha...gilo...
smpi ja umah,aku terus bukak TLine, main game la ahahaha, sian kiah smpi tertdoq hehehe...kul 5.30 baru aku tdoq ngeeeeee~~~~~~~

1 orang yang tak busy ^^:

che-mie said...

ye la

slmt tahun baru buat hang

Post a Comment

Please give ur comment ^^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...