Tuesday, November 25, 2008

My Saturday

Hujung minngu yang baru lepas ni,memang terisi dengan jayanya...tak lagi aku asek menembamkan pipi jer hehehe....hari sabtu tuh, aku bergayut di awal pagi,tak awal dh la kot...ahahah pelik la bergayut di pagi dinihari,org memalam kan,nk wat mcm na kan,mlm org tuh nk lvlg id dia huh...pastu siap2 g tinted keta dlm kul 12.00 lebih dah...rimas gak aku dak kedai tinted tuh asek call jer...ye la,aku nk g la nih....smpi2,dh pilih2 mana yg berkenan,tgu dekat sejam gak la,tapi takde la rasa lama sgt,sbb aku dok layan awan dania kt bilik customer hehehe...kul 1.30 dh siap...fuh lega dh rasa,satu perkara dah selesai....

next activity,go to go mobile!! emm aku g parking kt bts,pastu nek komuter...janji dgn farah,dia dh ready dok dlm komuter tuh...smpi kt putra plaza dulu,lapaq la,so kena la soru dulu...layan pizza hut,tapi tak mkn pizza pun ngehngehngeh.....kul 4 baru la gerak g pwtc...g round2 ctu, emm takde la yg besh pun,biasa2 jer...ada booth maxis,dok promote broadband maxis, celcom dgn broadband dia, u mobile lak jual simkad RM10 dpt 5 keping simkad,gilo byk huhuhu...

pastu g usha2 hp nokia...cik farah la,nk beli hp,hp lama dia asek hang with the gurl ja ahahahaha...usha2 punya usha,terjumpa la pinky one..apa la,klu dh minat pinky tuh,pinky gak la yg bertahta di hati tak gitu cik farah?hehehe....

dlm kul 5 mcm tuh,aku dok tgu hana..lama tak jumpa my buddies ni...rindu bangat sama hana...dok tgh tunggu dia,aku n farah ada join event on stage tuh,pasal podcast..ala,lawan taip,sapa paling byk taip kt msj hehehe...last2 saguhati jer hehehe....

dh jumpa hana,lepak lama gak la kt booth utem tuh...pastu aku terpandang pada projek sarjana muda aku...haaaaizz,kembang aku rasa...tapi dh di olah oleh hana n muaz,sbb projek master depa,enhancekan aku punya PSM tuh....tima kasih hana n muaz ^^..
hana dok tny aku tak mo sambung master ke?adeeeeh aku dh malaih sebenarnya huhuhu..ye la,dh syok keja...lagipun nk kena wat paperwork,adeeeh tu yg malas tuh...so aku teruskan perjuangan aku dgn keadaan sekrg hehehe

pastu aku menerai hasil kerja (final year project) min n muaz, permainan Kids Cashier yang digunakan untuk menguji kebolehan matematik.fuh,canggih,no wonder la boleh menang pertandingan Mobile Content Challenge 2007 anjuran Suruhanjaya Komunikasi dan Multimedia (SKMM) dan berjaya mendapat tempat kedua RM20 k...cayalah,wat kenduri pun dh lepas nih ahahaha...

Min(yg pegang hp), muaz dan DR Sazzy (Sazilah Salam)

pastu dh puas bersembang,aku n farah pun berangkat la pulang pada pukul 6.45 lebih.....
here some pic @ go mobile....mmg kt booth utem ja ahahaha...sbb digicam abeh bateri lak huhuhu...


poster ni hana yang buat...ni la projek PSM aku hehehe..aku dok tgk2 retu,animasi yg aku animate still ada lagi...graphic animasi tuh,of course la pdot yang lukeh ahaha...aku tgn keras,mana reti nk lukeh hehehe...pdot siap mintak royalti tuh huhuhuhu


ni la cik hana^^michi



cik farah yang mempunyai misinya hehehe



hana!!! amek la isi aku sket, aku bluetooth ek agagagaga



alamak,pandai la farah snap pic ni,nmpk kurus ahahaha



kelatenese ^^ kedahians ^^ kelatenese

1 orang yang tak busy ^^:

muaz mohamed said...

waaa....de muke aku upenye kt page ni..besh2...hehehe gile glemer aku nih =P

Post a Comment

Please give ur comment ^^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...