Friday, November 21, 2008

Fishah's Wedding

huiss lambt gila update...tapi kejadian ni hari sabtu mgu lepas,tak la lama sgt kan hehehe...sok br sabtu yg baru <----- merepek apa ni @@ sabtu 15hb11 adalah tarikh keramat buat fishah n suami...fishah memerangkap besh fren aku masa sek teknik balik pulau dulu..thanks beb for being my nice fren ever...orgnya pendiam ja dlm kelas,ssh nk mengumpat atau kutuk2 org,sekali dia marah tuh,mmg bebtul la dia tak suka hehehehe... so weekend tuh aku balik kg,sbb nk pi kenduri dia la...kt sik dalam...jauh ooooo...aku ajak la family aku g gak..abah bawak keta tak henggat punya la,120 kt jalan biasa...gila ah...aku nk tdo dlm keta pun tak leh,sbb jalan dia mcm nek roller coster(walaupun aku tak penah nek menatang nih hihu) smpi kt umah fishah,jumpa hajar..pastu cikda...eheh mcm reunion la plak hehehe... sorry ek fishah,tak leh nk sembang lelama dgn hang,abah aku tuh,dia nk balik tabuq padi lak huhuhu....anyway, congratulation,dh jadi wife org dh...aku bila lagi? <------- ku sabaq menunggu mu hihuhihuhihu



3 orang yang tak busy ^^:

NuRuL said...

....aku bila lagi? <------- ku sabaq menunggu mu hihuhihuhihu.....

hehe..sabar ek...kalau jodoh ruby ngan dia, lama mane pun or jauh mane pun korg at last akn bersama gak...dun worry...insyalah ;)

p/s: balik kedah jmp cik abg ek hikhik

LanaBusyBee said...

Insyaallah... aminnn...
eheh, menyelam sambil minum air...biasa la tuh cik nurul hehehe

Siti Hajar said...

Hai Ruby !!!

Post a Comment

Please give ur comment ^^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...