Thursday, June 18, 2009

Jangan la bagi harapan


blogger-emoticon.blogspot.comaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa..xdapat...hurm...sebenarnya result kuar esok, terkuar awal lak..hurm, tadi seram sejuk...aku kata, klu dpt sure aku nangis, xdpt pun aku nangis..tapi ni xdpt, tapi aku x nangis..y? sbb aku geram dengan panel tuh...bg harapan eeeeeeeeee xsuke xsuke blogger-emoticon.blogspot.com ..Kepada panel, jangan bagi harapan jika xlayak huhuhuhu...menci2...nedy, nisah, haja, masa kita interview ok ja kan...sekali mcm ni, xpe la, nnt kita try lg....kita try lagi...lum ada rezeki kita tuh huhuhuhu

8 orang yang tak busy ^^:

mo0ney said...

lor..yaka b??sadis gilak.baru terasa ada orang nk blnja aku.xpalah.mybe next year punya slot.

LanaBusyBee said...

heheh tu la...kuar lagi borang bulan 7 ni...aaaaih menduga kesabaran la huhuhu..akan ku teruskan

akira the great said...

hahaha...lek beb~!@
aku x emo sangat..
sebab..best fren aku dah pujuk aku..
ehehe..aku x mengharap sangat kot..
just terkilan jugak sebab tak dapat..
lalalalala :))

p/s : jom tengok transformer
http://www.sifoo.com/forum/viewtopic.php?f=5&t=23769
hehe..

Alyda Ali said...

ala cian..takpe cuba lg mesti dpt....penat je awk dub dap dub dap td ek...

LanaBusyBee said...

tu la kan akak..tapi sy dh leh buat kerja dgn tenang dh..xper, nk berbakti pada encoral lg ni hehehe

Zakiah Mohd Saad said...

ye ke?mmg masa interview mana2 pun, depa selalu bagi harapan, aku pernah terkena....rasa macam confirm giler leh keje kat situ, sebab dia siap cakap aku memang layak, tup2 bila call cakap reject...frust giler masa tu..tak pa la ruby, cuba lagi, tengok balik apa kelemahan hang masa interview yg lepas...(awat mcm panjang je komen aku ni..)

Saliza said...

sy malas dh la nk cube. dr bujang ke kawen ke beranak pinak x dpt2. mcm best pon jd cikgu (ayat org x dpt) haha.
tp awk single mingle so cube lg ek. syiok gak jd cikgu byk ms bleh men game.
igt bile dh jd cikgu kasi pengaruh cassie tau

LanaBusyBee said...

kiah : hurm, kelemahan aku ialah, jgn bgtau kita ada bf bila dia tanya, tu pesan tokwan kt aku ahahaha

kak seli : ha tu la akak, pengaruh cassie dh telah la hehehe...sy ni tgh nk tlg zai buat banner2 ni hehehe...aaaaaih

Post a Comment

Please give ur comment ^^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...