Saturday, September 20, 2008

Tag dari Heary


The Rules ;

1. Link to your tagger and post these rules on your blog.
2. Share 7 facts about yourself on your blog, some random, some weird.
3. Tag 7 people at the end of your post by leaving their names as well as links to their blogs.
4. Let them know they are tagged by leaving a comment on their blog


7 facts about me (yg korang belum tahu lagi)

1. aku suka mengemas....tapi aku kekadang clumsy huhuhu....jadi clumsy bila banyak benda yang nk kena di settle kan dalam satu masa huhuhu.....aku suka mengemas bila aku boring n benda bersepah2...kekadang aku biarkan jer bersepah ahaksss......kekadang aku mengemas sampi hilang benda2 yang penting seperti quotation,surat permohonan sponser dr customer adeeeeh haaaiz,pastu kena marah....apa la nk jadi nieyhhh

2.aku sebenarnya susah sangat nk nangis atau sensitif....tapi pas aku tgk filem hindustan tajuk "Maan" lakonan amir khan dgn juhee chawla aku nangis tak henti2 beb hahahaha....berkali2 aku tgk,aku nangis gak hahaha...start pada tu (tahun 1998,masa tu form 2) aku jadi sensitif.....klu tgk cita sedih2 ja,aku termengalirkan airmata hahaha...cengeng..malu2,tapi tulah hakikatnya...awal thn retu aku ada tgk cita my sassy girl,drama korea,pehhh aku nangis gak hahahaha

3. aku ni suka tgk drama korea n jepun. aku start terjebak dalam hobi tgk drama2 korea ni bkn sbb tgk winter sonata...hish aku tak suka pun tgk drama tuh...ni lebih kurang terpengaruh dgn cik nedy la hehehehe...boleh tak alasan mcm tuh nedy???hehehe...addicted tgk drama korea,smpi malas giler nk wat PSM (projek sarjana muda) last2 aku drop hahaha...tapi sem last aku amek la,dh lulus dgn jayanya pun hehehehe....tapi aku tak salahkan nedy pun,aku salahkan diri ku ini...hahaha...ntah apa2 la

4.aku ni memang suka gila main game…tak kisah la online game ke offline game…yang aku leh addicted dgn game ni start aku form 1…masa tu penggunaan computer blm la meluas lagi..apatah aku ni tgl kt kg kan….time tu thn 1997. masa masuk sekolah men,pak long aku ada kasi computer..tapi mmg buduh la computer tuh hahaha…screen dia kaler ijau…klu nk on kena guna disket dos dia…pastu nk main game pun kena guna disket..game yg ada masa tuh,pacman…aku layan ja hahaha…pas pada tuh,aku dpt sambung belajaq dlm sains comp ni,apa lagi,layan men game hahaha…pastu siap ada subjet game development,apa lagi kan hehehe

5.aku ni sebenarnya mcm peramah...tapi memamg peramah pun(eh statement apa nieyh??)tapi kekadng aku pakai ckp ja,pastu aku sendiri pun tak paham...pastu klu mcm ada benda simpe yg nk di terangkan,aku g belok2 kanan kiri dulu br smpi cita yg aku nk sampaikan hahahah...aku sendiri pun tak paham hehehehe.....(mcm na nk jadi cikgu nieyh???)

6. masa kecik2 dulu kan,aku penah mimpi pasal lipas....dalam mimpi tuh,aku mkn lipas....jaga2 ja dari mimpi,tgn aku ada lipas eeeyurk...dh terpenyek lipas tuh huhuhu...aku tak pasti aku mkn ke lipas tuh time tdo eeeyurk...ngeri2..

7. aku ni sebenarnya geli gila dgn species ulat2 ni haaaaiz...tak kisah la ulat apa,ulat daun pisang ka,ulat nasik ka,ulat sampah ka eeeee....geli telinga aku klu tgk ulat2 nih....tapi klu katak,cicak,aku ok ja...tapi tak dak la smpi nk pi pegang2 hehehe...ha satu lagi kucing...dulu aku tak berani nk pegang kucing (ms aku kecik2 la)...pas dh berani sket, kucing tuh buang merata2,pastu cirit birit la dlm umah...pas pada tuh la aku tak suka nk pegang kucing,even belai2 pun..tak takut tapi geli la....lagi sebab kukuh yang meyebabkan aku geli dgn kucing ni, ada sekor kucing ni beranak kt bawah katil aku...anak2 dia merah2 je lagi adeeeh haaaiz...mmg la aku fobia sgt pastu huhuhuhu.....

emmmm...so sekarang aku nak tag 7 org blogger lak hehehe
1.kak seli
2.epydemis
3.awe
4.kak lili
5.kak ida
6.nedy
7.wanie


2 orang yang tak busy ^^:

Dermis said...

eh sumer ni dah tau la....isk2 lagi-lagi...yang lain yg org x tau lg erk..

LanaBusyBee said...

alamak...epy dh tau ke?hahaha..ada org yg tak tau lagi tuh ha hehehe...

Post a Comment

Please give ur comment ^^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...