Monday, May 26, 2008

Hujung minggu yang tak di sangka2 ~~~~


Jumaat yang lalu 2 hb 5 (huh 3 minggu dh berlalu br nk hupdate), aku g keja cm biasa...mood pun biasa...tak xcited pun nk keja,ye la dh semlm cuti...keja mcm biasa ja...tetiba ada org jauh call ajak kuar n jumpa...aik,ingat gak kt aku ni huhuhu...so,pas keja,aku pun g la KLCC jumpa org yg jauh tuh...kononnya nk g tgk wayang la...dh la aku pki baju kurung,ye la keja kan huahuahua...nk tgk cita ironman...sekali full daaa...huhuhu...so aku wat keputusan g tgk kt midvalley la..lagi best...pastu punya la ramai umat manusia dok Q nk beli tiket...last2 dpt gak tiket kul 9.40mlm...adeh...lmbt lagi nk start...so aku ajak la derang g jejalan cari baju...soping la sat kt jusco...
pastu lmbt masuk tgk wayang lak huhuhuhu...rugi2 15 minit huhuhu...best beb cita ironman ni...layan ja aku tgk....kagum aku tgk filem penipuan mat saleh ni hahaha...wlupun tipu,nmpk real! caya lah...sapa2 yang lum tgk tu,tgk la kt wayang,sure tak rasa rugi pun....

pasti abeh tgk wayang,normal la msk toilet kan agagagaga....aku nk tukau baju la...ye la pki baju kurung mcm nk g mkn kenduri ja (kata org tuh huhuhuhu)..sekali aku masuk toilet,tetiba aku kelihatan hp nokia xpress music 5610 kt lantai toilet tu..apa lagi,aku pun masuk la toilet dulu...berdebar weh bila pegang hp tu...dak melayu punya hp tu...pas tukau baju, aku pun kuar toilet bgtau kt member aku kata jumpa hp kan...dia kata amek la simpan...tetiba ja,tuan punya hp tu (bf dia la punya no kot) call hp yg hilang tu...aku pun jawab...aku pun ala2 noob je la,kononya tgu dia call nk kasi balik hp tu hekhekhek....sian gak aku dgr sora dak tu..last2 aku kata nk tgu dia mai amek hp dia balik...ya la, aku penah merasa hilang hp...so apa salahnya bagi balik kan...pastu kawan aku lagi sorang pun suh aku amek gak hp tu...mana leh,sbb dak tu dh otw nk mai amek hp tu...last2 hp tu selamat di tgn tuannya...
kawan2 aku ckp,klu dpt kt derang,takde maknenyer nk pulangkan balik huhuhuhuhawau....
takpe la,sian kt dak tuh hehehehe...

0 orang yang tak busy ^^:

Post a Comment

Please give ur comment ^^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...