Thursday, April 5, 2018

Penangan Sales Victoria Secret RM29

Teringat kejadian Ahad lepas, di mana sales kt victoria secret menjadi viral, dan orang beratuq nak beli body mist dan lotion dengan hanya RM29 satu (harga asal RM79) punyalah ramai...

Sebenarnya aku tau awal lagi yang secret victoria ada sale, sebab aku ternampak post kt page Aman Central pada pukul 9.30 malam hari jumaat.. sale tu start hari sabtu...

so aku dah kumpul order siap2 dengan kawan2 aku, so pepagi sabtu aku nekad nk pi awai la, dlm kul 10 pagi mcm tu....

Hari sabtunya, ikutkan aku sorang ja yang nak keluaq, memandangkan rumah aku dekat ja dgn Aman Central, lebih kurang dlm 15 minit saja, tetiba fatia dok buat muka sedih pulak nak ikut hahaha...laki aku terus rasa kesian, pastu semua pakat bersiap nak join sekali...jadi sampailah di Aman Central pukul 11 pagi...

sampai ja kt butk VS tu, orang ramai, tapi tak yah beratur2 pun...so aku mencari perfume yang sedap untuk di bau hahaha...seriusly tenang ja keadaan masa tu...tapi still ramai orang la, tapi boleh ja dok sembur2 bau tester lagi....

so aku snap pic beli 3 botol body mist dan aku post kt fb hahaha...saja perangat org kedah kata hahahaha

takyah beli 3 pun untuk dpat harga RM29 tu, beli satu pun tetap harga yang sma...
so lepas dah beli belah, aku jalan2, pastu ternampk Bath and body works pun ada sale, utk body lotion dan body cream harga dari RM73 dapat RM26 shaja, dan pack yang besar...so memandangkan jari aku kering, so aku mintak dia suggestkan bau yang sweet dan boleh moistkan jari jemari aku


sale girl tu suggest sweet pea, yaaaa bau dia sedapnyaaaa....so tanpa berfikir panjang aku pun beli, padahal aku tak pernah pun guna brand ni hahahha...
dan dia ada jugak body mist, wangiii....nantilah kalau ada sales baru beli kan....

pas dah beli belah, so aku pi kt anak2 aku main, thanks huzby tolong jagakan anak2 bila aku shopping, me time dalam 30 minit pun xpa dah hahaha....

pastu ada kawan aku whatsapp mintak kirim belikan VS...so sebelum balik, aku turun beli lagi dua botol....best seller, sale girl tu kata bau temptation dengan romantic,so aku beli dua tu utk kawan aku....aku dah beli sebelum tu pure seduction rush, temptation dan aku punya temptation water bloom, waaangi weh hahahaha




Pukul 1 tgh hari, kami pun balik lah rumah....petang tu rasanya semua pakat memviral kan sales VS tu....ramai orang dah tau, so malam tu makin ramai orang

esoknya Ahad, aku pi aman central sekali lagi (aku berdua saja dengan fatima) dengan niat nak tolong abelikan utk adik aku, sekaliiiiiii , tengoklah gambar kt bawah ni hahahaha




punya ramai orang beratur, tu pukul 11 pagi tu....11 pagi hari sabtu semalam tak mcm ni pun hahaha...sale girl tu kata, depa beratuq dari pukul 8 pagi lagi, ish2 gigihnya, hampa lepas subuh teruih mai kot na hahahaha...

so niat aku nk tolong belikan terbatal, tak sanggup weh...

pastu malam tu video viral pasal tolak2 rempuh kt butk VS di KK huhuhu...dasyat...ya lah, bayangkan jimat RM50 kot kan, sapa xmau hehehe

dan yaaah harini VS buat sales lagi, all lip color RM29 saja...tapi kakak aku kata lipcolor dia tak best....kita tgk mcm mana hahaha



ni saja koleksi body mist aku...yang paling kanan tu yang beli masa sale rm29, yang Aqua Kiss tu sales tahun lepas RM39 yang limited edition punya....

so apa wangian fav hampa? ^^


0 orang yang tak busy ^^:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...