Friday, November 13, 2009

Pisau Cukur

Semalam pas keja, kuar awal gak di sebabkan site customer xleh hujan or guruh, sure connection internet akan down, so aku bersama2 team projek nk layan movie...cita apa lagi kalau dah ladies jer kan, mesti la Pisau Cukur...

Besh cita tuh..aku layan jer..sebenarnya aku suka jer gediks si fazura tuh, gedik dia menjadi, xdibuat2..tingat lak zaman kt Utem dengan Hana n Nedy, selalu layan cita Gol n Gincu, pastu kitaorg pun jadi gediks gak mcm tu ahaaaaaks ^^....pastu join tournament futsal, angkara Farah Cdieq la nih, tapi ko mmg besh la beb, klu x, xdak la pengalaman nk men futsal, yang xleh blah tuh, masuk tournament satu melaka tuh huhuhuhu...mmg confirm la kita kalah ahahha..

Ok2 berbalik pada cita Pisau Cukur nih, jalan cita yang simple, tapi aku terhibur, mayb sbb aku suka lakonan Fazura ni kot...dah tu Aron Aziz lak ensem jer hehehe....Yang paling besh, bila Fazura ni terkejut, dia bukan nk kata Oh My God, tapi sebaliknya Oh My Coach, Oh My Prada, Oh My Lois Vuiton dll..ahahaha mmg berjenama ja hehehe...aaaaaaaaaa Hana n Nedy, kalau kita tgk cita ni sekali, sure kita dah aplikasi dah kan hehehe....

Punya besh cita ni, smpi aku rasa " laaaa dah abeh ke?" hehehe..layan seyh...simple ja...leh release tension keja yang berlambak....

3 orang yang tak busy ^^:

Nurul.Farahida said...

tadi kitorg nak p tgk citer 2012.. tp da full.. da la takleh nak buat reservation.. cesss punye GSC.. pastu aku decide la nak tgk Pisau Cukur tu, tp aku terdengar bdk2 yg queue blkg aku kata citer Pisau Cukur tu tak best... Terus aku ngn fuad terbantut nak tgk...

sbnrnye best ke tak?

Alida Ali said...

Bestkan akak pun suka....cute je fazura tu....t[ maya nampak cam pelik skt dlm cite ni....

LanaBusyBee said...

farah : GSC mana? IOI mall ek? besh la, sebenarnya besh, cita tuh mcm gedik2 sket, ala2 mcm gol n gincu tuh, kalau ko suka gol n gincu, sure ko suka pisau cukur tuh... alaaa, dak tu sure x suka yg gedik2 ni kot ahahaha....smpi aku rasa nk beli CD cita tu lak pasni hehehe

kak ida : ha tu la, sy suka jer, sbb sy suka fazura tu berlakon gedik, neutral ja...maya tuh x berpaa nk menjadi sgt, tapi ok la, good try kan...

Post a Comment

Please give ur comment ^^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...