Monday, May 11, 2009

Perasaan apakah ini?

Lunch tadi mkn A&W...tetiba msj dr ghazali

zali : Cik Bi, result DPLI dh kuar
aku : Tau. dh leh check ke blm?
zali : dah
aku : wife dpt x?
zali : dpt interview.dpt x?
aku : xcheck lg...huhu.kt luar ni
zali : bgla ic, sy checkkan


pastu aku x balas msj dia agagaga...aku nk check sendiri...
elok sampi kt opis ja, zali call aku

aku : aaaaaaaaaaaaaa xmo bgtau ic ruby
zali : ahahaha dh check dh

cis...dia dah check dulu...ni la resultnya


Alhamdulillah....aku dpt interview untuk pilihan ke 2 yang aku mintak...
computer programming la huhuhu...
26 hb ni...yeaaaay balik kg hehehe....
hurm, nk bwk balik baby blue ke xyah ek?
dah telah kena amek cuti punya.....
tapi aku xrasa xcited pun..WHY? WHY? PERASAAN APAKAH INI ?? tapi aku bersyukur dapat interview...tapi br interview jer pun...mana tau ada rezeki kan huhuhu.....Alhamdulillah.....

6 orang yang tak busy ^^:

or0 said...

oooo... die msj ko ke...

ok

LanaBusyBee said...

ha la....kan dh tertulis tuh adeeeeh..ni saja wat ramah la ek...

or0 said...

time die msj tu aku dok ada sebelah dia.

lambat gila aluha kasik nasi goreng kampung kat dia.

satu kedai tutup, abis suma kedai lain kelam kabut...

QueenWizza said...

wow dpt inteviu.

best2.
gud luck!!

mo0ney said...

woo..mari bergencok..pa lg.balik blnja aku ar

LanaBusyBee said...

wizza : tqtqtq ^^

mooney : haaih si pinky ni..ye la ye la,kita jumpa na..turun aloq staq na...sabtu nk pi padang besaq lak, bwk mak aku jalan2 hehehe

Post a Comment

Please give ur comment ^^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...