Monday, August 25, 2008

RFC vs KFC

Masa Shoping2 dgn leha retu, aku tingin bebenor la nk mkn RFC,ni kes member aku la,atan yang keja kt HPA bgtau depa ada bukak restoren kt SP...retu dh pi dgn pdot nk mkn RFC,tapi mmg giler ramai org, so tak jadi la...pastu aku ajak la leha pi mkn....

masa masuk restoren RFC, mmg ramai dh orang tengah beratur...yang beratur tuh ada pelbagai golongan,dr yg kecik,muda mudi smpi la ke pakcik makcik...yg jadi lambatnya, ayam depa tu ha, dok tgh masak...tapi bkn salah depa la kot...orang2 yang beli ayam tuh, dia sorang ja smpi 15 ketul...beli tapau...tu br dia sorang, klu 5 orang beli 15 ketul??? 10 orang??? mmg cepat abeh la pun kan...lagipun ramai org luar(bkn org kedah), saja nk try RFC ni yang di jamin halal dan ayamnya, ayam organik....tak pa la bg chance...mana nk ada kt KL kan...ada kt SP ja...



ni ha set dinner rfc...aku mmg lapor giler time ni hahahaha...kononnya leha nk mkn seketul,pastu dia bg aku hentam suma,mmg tak abeh la.....rasa rfc ni mcm kfc gak,tapi ayam dia lain la rasa..lembut dan organik la hahahaha..harga pun murah
korang suma patut try,tapi takkan nk pi turun sampai ke SP semata2 nk mkn RFC kan...tak pa la,nnt Insyaallah akan di buka seluruh m'sia. ni website RFC sila klik di cni
boleh la aku beli untuk abah aku mkn,sbb dia memang tak makan KFC...." RFC DIJAMIN HALAL"

2 orang yang tak busy ^^:

adie said...

nape RFC... ? R tu gapo?

LanaBusyBee said...

R tu untuk Radix...R untuk ruby pun boooleh hehehehe

Post a Comment

Please give ur comment ^^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...